Jen pro machry: Tetování pohlavních orgánů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jen pro machry: Tetování pohlavních orgánů

 (: ara)

Pírsing už má kdekdo, snad i Václav Havel. Ale potetovaný penis, prsa, nebo podbřišek? To už se pozná machr!

Ale má to i svou výhodu! Pokud máte tetování na paži či stehnu, musíte počítat s tím, že byste neměli rapidně přibrat na váze. Pravda je dokonce taková, že byste měli začít posilovat! Nic nevypadá odporněji než tetování na tučném a rozbředlém těle!

Obrázek se navíc tloustnutím zdeformuje a už nebude tak pěkný.

U pohlavních orgánů toto riziko tolik nehrozí. Penis ani pohlavní orgány ženy se moc při pravidelném sexu nemění, byť to klidně můžeme nazvat posilováním, a ani se neobalují tukem a netloustnou!

Kliknutím zvětšete

Dvakrát měř, jednou řež
Měli byste si vybrat takový obrázek, který vás nepřivede do trapných situací. Je blbost mít na penisu vytetováno třeba JANA.

Vyberte si také správný tetovací salon. Zjiostěte si, jestli je salon povolen hygienickou stanicí. Zda má atest na nezávadnost používaných barev a hlavně jestli má studio funkční sterilizátor. Tater musí místo předem dezinfikovat, musí měnit nádobky s barvou. To je stejně důležité, jako měnit jehlu, protože i v nádobkách se mohou skrývat nebezpečné viry.Třeba HIV...

Při sebemenším podezření požadujte sterilizaci nářadí pod vaší kontrolou. Pokud trpíte nějakým onemocněním, informujte tetovače. Také mu sdělte že máte problémy s omdléváním...

Necháteli si vytetovat nějaký obrázek na pohlavní orgán pak o tom buďte skutečně přesvědčeni. Není to nic moc příjemného, ale představte si jak to bude bolet, až se vám to přestane líbit a vy budete požadovat odstranění tetování.

To je totiž opravdu velmi bolestivé, nákladné a ne vždy úspěšné. I když dnešní medicína dokáže divy....

A také počítejte s tím, že nejméně dva měsíce nesmíte tetované místo vystavovat slunečnímu záření. Naopak jej musíte ošetřovat hojivým krémem a dbát pokynů tetovače, který úkon provedl.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.