Sex a bolest - Historky čtenářů 2. část | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sex a bolest - Historky čtenářů 2. část

 (: ara)

Brutální pohotovost - Nedávno přivezli pár v bezvědomí. Rozdávali si to v bytě mužovy babičky, která někam odešla. Potřebovali lubrikant, a tak si vkoupelně vzali tubu krému.

Brutální pohotovost
Nedávno přivezli pár v bezvědomí. Rozdávali si to v bytě mužovy babičky, která někam odešla. Potřebovali lubrikant, a tak si vkoupelně vzali tubu krému. Jenže šlo o nitroglycerinovou mast - lék pro kardiaky, který snižuje tlak. Ve velkém množství vás může dokonce i zabít. Když se babička vrátila domů, našla vnuka spřítelkyní vposteli. Leželi na sobě, oba byli bezvládní a úplně nazí. Přišli k sobě, až když jsme jim dali kyslík a kapačky.

Těhotná, nebo blbá?
Loni vzimě uprostřed sněhové vánice dorazila do ordinace devatenáctiletá dívka a stěžovala si na nesnesitelné menstruační křeče. Ůplně se svíjela bolestí. Kromě nadváhy byla zdravá. Když jsem jí měřila tlak, svěřila se mi, že vposlední době mívá hodně slabou menstruaci - spíš jenom špinění. Každé krvácení prý obrečí, protože se spřítelem už dlouho snaží o dítě. Zavolala jsem gynekologa, aby se na ni přišel podívat a dal jí něco proti křečím. Jakmile se ale před lékařem svlékla, ukázalo se, že za těmi jejími bolestmi nevězí menstruace. Nejenže byla těhotná, ale začínala rodit! Okamžitě jsme ji převezli na porodní sál, kde přivedla na svět zdravou holčičku.

Dlouhý teploměr
Pacient mi vysvětlil, že mu partnerka v rámci sexuálních hrátek měřila teplotu v konečníku, ale pak teploměr nedokázala vyndat. V zadním otvoru se mu leskl konec nějakého skleněného předmětu, a tak jsem ho začal opatrně tahat ven. Na světlo vyšel skutečně teploměr - jenže akvaristický. Měřil dobrých třicet centimetrů!


14.4.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.