Sex ve třech - zážitky čtenářů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sex ve třech - zážitky čtenářů

Na opuštěné pláži

Vloni jsme byli s manželem u moře v nudistickém centru. Všude jsme se stejně jako všichni ostatní pohybovali bez oblečení, zcela nazí. Při jedné z procházek po dlouhé pláži jsme přišli k mladému páru, který beze studu souložil. Oba nás to natolik vzrušilo, že jsme v jejich blízkosti souložili také.
Nakonec jsme se s nimi spřátelili a aniž by někdy došlo k výměně partnerů sexovali jsme vedle sebe ještě několikrát.
Jeden den ale byl na pláži kluk sám, jeho partnerka nemohla. Manžel navrhnul, ať zkusíme trojku. Bylo mi hloupé se před ním milovat s jiným mužem, ale téměř mne k tomu nutil. Když jsme byli na opuštěném konci pláže, klekla jsem si před oba muže a začala si s nimi hrát....

Trojka kvete v každém věku

Už nejsem nejmladší a nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že vyzkouším švédskou trojku. Myslela jsem si, že jsem na to až příliš stydlivá a že bych nesnesla pocit, že se na mě dívá někdo třetí.
Ale našla jsem si milence a ten mi jednoho dne zavolal, abych přijela, že ale není sám. Moc se mi nechtělo, ale touha po něm a hlavně ženská zvědavost mi nedala a tak jsem poprvé v životě okusila sex ve třech.
K ničemu mě nenutili, nechali rozhodnutí na mě. Po chvíli mazlení s milencem, jsem sama navrhla, aby se kamarád přidal, bylo mě ho líto, jak tam seděl sám a jen sledoval jak si to užíváme. Byl to můj zatím nejhezčí sexuální zážitek...

Sex s tchyní - zážitky čtenářů část 1.

Sex s tchyní - zážitky čtenářů část 2.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.