Proč mají krásní lidé o 8 procent vyšší plat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Proč mají krásní lidé o 8 procent vyšší plat!

Bohužel je to tak. Všechny řeči o vnitřní kráse jsou jen řeči! Nejnovější průzkumy potvrzují to, co všichni tak trochu tuší: krásnější vyhrává. Bez ohledu na to, že je hloupější, podlejší, nebo nudný.

Všimněte si, že parkticky všichni opravdu úspěšní umělci byli a jsou fešáci. Hendrix, Cobain, Gott, o hercích a zpěvačkách ani nemluvě.
To samé ovšem platí na každém pracovišti.  Jen si vzpoměňte, co všechno projde vaší krásnější kolegyni! A to má nejspíš o osm procent vyšší plat. Alespoň podle statistik....

Říká se, že chlap, kterému u ženy záleží na vzhledu, je normální, ale žena, která má stejný postoj, je povrchní. Nesouhlasím, že u chlapů na vzhledu nezáleží, mně tedy ano!
Neříkám, že musí mít nutně hnědé oči a černé vlasy a být nejkrásnější široko daleko, ale musí mě přitahovat. Nebudu s někým chodit jen proto, že je hodný. S někým takovým můžu kamarádit, ale chodit ani náhodou. Samozřejmě mě přitahují i chlapi, co nejsou vyloženě klasicky krásní, ale musí tam být ta přitažlivost, jinak je to jenom kamarádství.

Posel smrti: Je tak sympatická...
Ve vztazích to funguje úplně stejně. Pokud se o vás případný milenec vyjádří takto: "Ona je opravdu osobnost," je jasné, že ze vztahu nebude nic.
A tak ošklivému kačátku nezbývá, než se uchylovat k "podlým" trikům, aby se ve společnosti, orientované na vzhled, vůbec uplatnil. Je jedno jestli sexuálně nebo pracovně.

Co považujeme za pěkný vzhled? Samozřejmě se to liší od jedné kultury ke druhé. V naší zemi hezký, znamená štíhlý. Ale v Bolívii a v Africe jsou místa, kde frčí tlusťošky.
Američtí muži nejraději líbají mírně zakřivené rty. A muži z afrického kmene Ubangis zase milují ženy, které si do rtů vkládají talířky, takže vypadají jako podivné lívance.

Na světě existují různé představy o kráse, ale jedna věc se nemění. V hodnocení, kdo je přitažlivý a kdo nikoli, hraje roli matka příroda. Ženám se pořád líbí muži s výraznými rysy, kteří vypadají, že by byli dobrými a starostlivými živiteli.
Mužům se zase líbí pěkně vyvinuté ženy, z nichž čiší schopnost porodit zdravé děti.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.