Posilovna pro pohlavní orgány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Posilovna pro pohlavní orgány!

 (: ara)

PRAHA – Nebojte, nemusíte zdvihat penisem činku, nebo nedejbože pochvou stlačovat pružinu. V tomto případě jde o jiné pohlavní orgány.

Většina naší sexuální energie totiž pochází z prostaty (u mužů) a z dělohy (u žen). Pokud chcete rozvíjet tyto důležité části těla, můžete si zkusit následující cvičení.

POSILOVÁNÍ PROSTATY A DĚLOHY
  1. Posaďte se na kraj židle nebo se postavte s nohama rozkročenýma na šířku ramen.
  2. Vydechněte a vtáhněte podbřišek.
  3. Při vydechování tiskněte prsty jedné ruky do podbřišku těsně nad stydkou kostí, abyste cítili, jak se svaly zplošťují.
  4. Několikrát vtáhněte svaly podbřišku, jako byste sáli slámkou, ale nevdechujte přitom ústy ani nosem. (Když vtahujete svaly podbřišku, pocítíte, že se vám mírně zvedá konečník a vulva. Toto vtahování – jakési vsávání – masíruje prostatu nebo dělohu a vytváří vakuum, které vtáhne do prostaty nebo dělohy více energie. Nedivte se, pokud budete při vtahování podbřišku vydávat divné zvuky. Je to výsledek vakua, které jste vytvořili, a známkou toho, že vše provádíte správně.)
  5. Vdechněte do břicha. Břicho vytlačí vaše prsty. Sání vtáhne energii do pánve.
  6. Pomalu vydechujte skrz zuby, syčte přitom jako had.
  7. Zaměřujte pozornost na prostatu nebo dělohu a sledujte, jak se zahřívá.
  8. Až se uvolníte, energie vám začne stoupat k hlavě. Můžete se usmívat do sexuálních orgánů, abyste pomohli energii stoupat po páteři do mozku.
  9. Devětkrát zakružte energií do spirály v hlavě jedním směrem a potom devětkrát opačně.
  10. Špičkou jazyka se dotkněte patra těsně za předními zuby a nechtě energii sestupovat dolů k pupku. Můžete si představovat, jak energie krouží spirálou do pupku, abyste napomohli jejímu vstřebávání.

Informace jsou z knihy Chia and Abrams: Partneři a multiple orgasm, nakladatelství Pragma


25.3.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.