Nejdůležitější pohlavní orgán žen? Mozek!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejdůležitější pohlavní orgán žen? Mozek!!!

Takže kluci: hurá pod ofiny...
Takže kluci: hurá pod ofiny...

STANFORD – Ne, tohle nevymyslela paní Paroubková, ale seriózní vědci Stanfordské univerzity! Mozek je podle nich nejdůležitějším pohlavním orgánem žen. Kvůli jeho rozmarům totiž 40 procent žen trpí tím, čemu se vznešeně říká snížené libido. Což znamená, že nemá chuť na sex, při souloži se cítí nepříjemně a má potíže s vyvrcholením.

Ne, tohle nevymyslela paní Paroubková, ale seriózní vědci Stanfordské univerzity! Mozek je podle nich nejdůležitějším pohlavním orgánem žen. Kvůli jeho rozmarům totiž 40 procent žen trpí tím, čemu se vznešeně říká snížené libido. Což znamená, že nemá chuť na sex, při souloži se cítí nepříjemně a má potíže s vyvrcholením.

Pokusné skupince žen lékaři promítali různé videoklipy, část z nich byla erotická, zatímco sekvence s květinami, mořskými scenériemi a horami měly mozek zklidňovat. Při sledování záběrů byl mozek žen snímán magnetickou rezonancí a výsledky doplňovaly odpovědi v dotazníku.

Lékaři sledovali ženy ve věku mezi 18 až 59 lety. Polovina z nich měla snížené libido, druhá byla zdravá. U žen, které měly se sexem potíže, vyvolaly erotické klipy v určitých částech mozku hotové zemětřesení, spustil se něco jako obraný mechanismus. To se navenek projevilo tak, že se prostě »zatáhly«.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.