Nečekaný návrh! Zachrání to sklenička vína? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nečekaný návrh! Zachrání to sklenička vína?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,

jsem pět let vdaná. Naši rodinní známí nám navrhli, že bychom s nimi mohli zkusit sex ve čtyřech. Jsem z toho celá vedle, ale oni i můj manžel se tvářili, jakoby to bylo úplně normální. Naši známí jsou hezcí a milí lidé, jsem s nimi ráda, ale tohle? Mám si dát skleničku na kuráž a zkusit to? (Andrea, 33)

Dobrý den,
víte, v této situaci vám nedokážu jednoznačně poradit. Sex s rodinnými přáteli může být hezkým zpestřením, ale nese s sebou řadu rizik, zejména když se chystáte na takovou zkušenost prvně. Nikdo totiž neví, jaké reakce v něm nastartují, když uvidí svého partnera při milování s jiným člověkem, byť je to rodinný přítel. Mnohdy to, že jde o lidi známé, je spíše na závadu, protože se zřejmě budete potkávat i při jiných příležitostech. Některé vztahy taková zkušenost posílí a osvěží, ale nebudu zastírat, že jsem se setkal i s lidmi, jimž taková zkušenost partnerský vztah zničila. Jak cítím z vašeho dotazu, nejste o tom, že sex s přáteli chcete, moc přesvědčena. Snad mohu poradit, abyste o tom s manželem ještě hovořili a společně nahlédli i možná rizika. Pak se vám bude snáze rozhodovat. Sklenička alkoholu může dodat kuráže, jenže jednou vystřízlivíte.

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.