Vidím, jak tiše trpí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vidím, jak tiše trpí!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, prosím o radu ohledně své nechuti k sexu. Je mi 32, partner je o 5 let starší, jsme spolu 4 roky a poslední rok a půl pociťuji dost silnou nechuť na sex. Přitele miluji, žádné větší starosti nemáme a ve vztahu jsme šťastní. Mé zaměstnání není nijak namáhavé.Bohužel jakmile dojde na to, že by přítel chtěl sex, vymyslím tisíce důvodů, jak se tomu vyhnout. Takže chudák trpí celý měsíc. Uvolím se k sexu 1x za měsíc a přitom pokud k němu dojde, je nádherný. Jsem dost zoufalá, moje gynekoložka mi již několikrát změnila antikoncepci a nakonec prohlásila, že bych pravděpodobně nemohla brát žádnou HA. S tím se já ale nechci smířit, miminko plánujeme až za rok či dva a po pravdě, HA mi dost vyhovuje, ohledně přesného data počátku a konce menzes. Přítel je velice chápavý, vidím jak tiše trpí, ale moc mne miluje a tak nedává najevo, že ho to mrzí... Vyzkoušeli jsme všemožné hračky i podporu filmů, ze začátku to zabíralo, teď už je to zase na nule. Jsem dost zoufalá, moc ho miluji ale ani to mne nedonutí k větší aktivitě. Prosím poraďte. Děkuji. (Jana, 32)

Dobrý den Jano, situace, kterou popisujete, není jednoduchá, ale rozhodně nejde o vzácný jev. Příčin, které mohou hrát ve ztrátě chuti k sexu roli, je velmi mnoho, hormonální antikoncepce je opravdu jednou z nich. Pokud sama přesně nevíte, čím by to mohlo být, zkuste se obrátit na sexuologa. Věřím, že se Vám tuto dočasnou krizi podaří překonat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.