Raději se udělá při pomoci známých na dálku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Raději se udělá při pomoci známých na dálku!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, v partnerském vztahu máme dlouhodobý problém spočívající v tom, že partner se raději udělá na wc za pomoci známých na dálku a to i v případě, že jsem doma a ví, že zájem z mé strany by v ten moment byl. Bydlíme v malém bytě, takže není možnost, abych si toho nevšimla. Kromě toho mi pak věší bulíky na nos. Nicméně já jsem pak odtažená, zamlklá, kdy partner pozná, že se něco děje, ale těžko mu můžu říct co. Nejspíš by se to obrátilo jen proti mě. Posléze sedí vedle mě a s dotyčnou si dále píše. Navíc mi přijde, že o tomhle se bavit ničemu nepomůže. Je opravdu jediným východiskem buď se s tím smířit nebo partnera opustit? Obecně on sám se sexem začít neumí, vždy je to na mě.Děkuji. (Božena, 32)

 

Dobrý den, řešením je především to, že o tom budete komunikovat. Že vyřešíte příčiny všeho, o čem mi tu píšete. Začala bych u toho, že otevřete debatu, jak spolu komunikovat, abyste se jeden druhému mohli otevřít, podporovali se a nezraňovali se, respektive byli jste schopni zranění ustát. Na tomto musí být shoda, pak teprve má smysl otevřít jednotlivá témata, problémy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.