Postaví ho jenom venku! I v zimě… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Postaví ho jenom venku! I v zimě…

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Zpočátku mi to vlastně moc nevadilo, ale s přibývajícími léty přestávám mít pro jeho tužby pochopení. Manžela totiž už od mládí vzrušuje hlavně sex venku, nemusí to být jen příroda. Jak stárnu, je to pro mě obtížnější a obtížnější navíc teď, když je zima. Vždycky to na něj totiž přijde cestou z plesu nebo hospody. Už jsem podnikla všechna možná opatření, aby mi při tom nebyla taková zima, ale tuhle mi nastydla kolena a už to vážně nejde. Nenapadá vás něco, co bych na něj mohla vyzkoušet? Rozvádět se nechci a mám strach, že mi bude nevěrný.     (Milena 58)

Mileno, na vašem místě bych zkusila snad cokoliv, jen abych si nemusela na mrazu vytáhnout sukni. Já osobně bych asi nejprve vyzkoušela nějaké hodně odvážné erotické prádlo. U mnoha mužů dobře funguje i společné sledování filmů pro dospělé. Pokud jsem správně pochopila, vyžaduje sex večer při návratu domů, tak nějak předpokládám, že alkoholu se nevyhýbá, proto bych doporučila, dát si sklenku něčeho dobrého i doma a klidně na něj při tom otevřete okno.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.