Nemůžu cítit jeho pohlazení, polibky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nemůžu cítit jeho pohlazení, polibky...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, jsme s manželem spolu 6let, máme 2letého syna, co se týče života a vše okolo způsobu života a řešení problému je mi velkou oporou a nic bych neměnila, ale co se týče našeho sexuálního života nemůžu cítit jeho pohlazení, polibky a vše co se točí kolem sexu. Sex trvá cca 5min a jsem vždy za to ráda, on by mě chtěl i uspokojovat, ale já to nechci. Nevím jak mu to mám říct určitě í že je něco v nepořádku ale na rovinu si o tom nemůžeme promluvit, protože máme strach že se něco změní. Ale musím podotknou že je jako manžel a otec vynikající, ale skoro se mi protiví v sexu. Prosím poraďte a snad se dá z této situaci ven. (Eva,33)

Dobrý den, Evo. Chtělo by to, abyste si popovídala s psychologem přes partnerské vztahy. Budete mít v sobě nějaký psychický blok, který má kdesi v minulosti své příčiny - to tehdy, pokud nemáte chuť na milování vůbec. Pokud se to týká jen manžela, a ve vztahu s jiným mužem jste tuto bariéru neprožívala, pak by bylo stejně dobré, probrat to s někým erudovaným, a hlavně nezávislým. Takto by to nebylo dlouhodoběji únosné.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.