Panna bojavka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Panna bojavka

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, chtěla bych poradit. Je mi čerstvých 16 let a sexu se tak trochu bojím. Jsem ještě panna a přijde mi, že holky kolem mě mají omnoho více zkušeností než já a připadám si v tomhle opravdu ja se říká mimo dění. Bojím se prvního milování, že něco pokazím že nebudu vědět jak a co. Moc díky za odpoveď (Lucie, 16)

Dobrý den, být v šestnácti letech pannou není nic neobvyklého (průměrný věk prvního pohlavního styku se pohybuje kolem 18 let). Rozhodně není důvod s prvním sexem spěchat a mít z něj nějaké obavy. Důležité je, aby to bylo až v momentě, kdy se na to budete cítit. Před tím, než se s někým budete milovat je dobré věnovat se nejprve sbližování a mazlení. Rozhodně nevadí, když se budete s partnerem nějakou dobu "jen" líbat, mazlit a zkoušet, co je vám navzájem příjemné. Před prvním pohlavním stykem si ale s partnerem promluvte o vhodné antikoncepci (poradit se můžete s gynekologem).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.