Jak je možné, že jsem ho ještě neměla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak je možné, že jsem ho ještě neměla?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,

je mi 22 let a sexuálně žiju od svých 17 let, ale ještě nikdy jsem nedosáhla orgasmu. Při styku mám občas bolesti, ale jinak mám sex ráda. U nás doma byla vždy otázka sexu tabu. Velmi mě to trápí a mého partnera také. Poraďte mi prosím. (Berenika, 22)

Dobrý den,

tento problém u žen opravdu není vzácný, způsob prožívání orgasmu i to, jak je ho dosaženo, se u jednotlivých žen liší. To, že se Vám zatím nedaří dosáhnou orgasmu, neznamená, že se vám to nepodaří v budoucnu. Partner Vás může dráždit ústy a pak zkuste přejít k milování, nebo můžete partnerovi sama pomoci a poradit v tom, co Vás nejvíc vzrušuje. Při sexu si najděte polohu, která je Vám nejpříjemnější, dobré je zvolit polohu, ve které je drážděn i klitoris. Kegelovy cviky mohou při nácviku vaginálního orgasmu skutečně pomoci. Pravděpodobně vám s partnerem oběma bude nějakou dobu trvat, než se dokážete uvolnit a než se partner "naučí" jak Vás dráždit a Vy se dokážete uvolnit a zažít orgasmus. Pokud máte pocit, že příčiny jsou skryty hlouběji - ve Vaší psychice - doporučuji Vám obrátit se na psychologa, se kterým budete moci probrat svůj přístup k sexualitě a zbavit se tabu, která vám zůstala z dětství.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.