Kvůli dítěti to už nechce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kvůli dítěti to už nechce...

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,

máme s manželkou problém s naším sexuálním životem. Manželka když zjistila, že je těhotná přestala chtít sex. To jsem ještě překousl a čekal až porodí a bude vše v pořádku. Po porodu se pomalu nic nezměnilo. V letošním roce se náš sex ustálil na 1x za měsíc a to kdyby jsem se nesnažil já, sex by nebyl vůbec. Tvrdí že jí to bolí, ale po určité době ji to během sexu přestane bolet a začne si to užívat. Zkoušel jsem vše možné obohatit sex, dlouhé předehry atd., asi vše kromně léků. K doktorovi s tím jít nechce, protože se stydí, ale uznává že máme problém. Když jsme to spočítali vyšlo nám, že za 3 roky jsme měli sex 11x a to mi připadá dost málo. Manželku miluji a nechci si hledat jinou partnerku. Prosím o radu, co s tím dělat. Děkuji. (Petr, 35)

Dobrý den, po porodu se může přechodně vyskytnout snížení sexuální touhy, příčin může být vícero, V sexu, stejně tak jako v jiných oblastech partnerského soužití je ale velmi důležité nalézt kompromis, při kterém budoui spokojeni oba partneři. Důležité je, aby Vaše manželka měla dostatek času a klid, cítila Vaši podporu, při styku je také dobré použít lubrikant. Pokud se Vám nepodaří problém řešit, doporučuji obrátit se na sexuologa, případně psychologa zuaměřujícího se na partnerské vztahy. 
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.