Jak může být chlap nymfomanka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jak může být chlap nymfomanka?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mohla bych se zeptat, kolikrát je muž schopný mít sex v jeden den? Můj přítel je schopný to dělat několikrát za den a pak si to třeba ještě udělá sám. Z počátku jsem byla za intenzitu sexu ráda, teď už mi ale přijde divné, že máme 4x pohlavní styk a není to žádná rychlovka a on si pak koukne ještě dvakrát na porno. Ptala jsem se ho, jestli mu něco chybí, anebo mu něco vadí, na to řekl, že si to rád udělá i sám. Jak může být chlap nymfomanka? (Eliška 29)

Milá Eliško, jako ženy mohou být nymfomanky, tak u mužů se zvýšené sexuální chtivosti říká satyriáza. Mít stále chuť na sex není nic divného, ale je jasné, že všeho s mírou. Záleží potom na vašich mezích.

Libido se dá kontrolovat hormonálními léky i terapií. Dobré je to s partnerem probrat. Satyr je fajn, pokud je věrný a vy mu stačíte. Otázkou je, zda je to možné, a jestli by nebylo dobré vyhledat odborníka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.