Já prostě neumím říct ne… :( | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Já prostě neumím říct ne… :(

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Přiznám rovnou, že sex mě hrozně baví a na ty všechny nejrůznější lákavé nabídky prostě neumím říct ne. Nejsem žádná coura, ani to není taková divočina, jak to může vypadat, ale ne prostě říct neumím. Nikdy to nikomu nevadilo, ale teď začínám mít pocit, že se to rozkřiklo. Najednou dostávám návrhy, ze kterých mrazí i mě. Kámošky se na mě podezřelé dívají a šeptají si, kamarádi mne představují svým známým a nabídek přibývá. Baví mě to, ale myslíte, že bych tak třeba mohla přijít o mou dobrou pověst? (Linda 18)

Lindo, vy budete pěkné číslo :) No jasně, že takhle můžete přijít o dobrou pověst a dokonce nejen o tu. Sex je moc fajn činnost, ale já osobně se třeba se svými zážitky příliš nesvěřuji, abych se nedostala do podobných problémů. Lindo, umět říct ne, je v životě důležité, ale pokud ho v některých situacích říkat nechcete, tak si dejte alespoň pozor, aby se to nevědělo.

 

 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.