Ústy se brání, co s tím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ústy se brání, co s tím?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor. Mám přítele (půl roku), sex s ním je pěkný, ale...Neumím pochopit, proč má problém se svými ústy. Orální sex provozujeme, ale on mne dopřává méně než já jemu. Mám pocit, že to dělá jen aby měl klid, nevidím v tom z jeho strany žádnou rozkoš. Líbání ústy na ústa je tabu úplně. Prý to nemá rád a nedělá to.Nerozumím tomu, nikdy jsem se s něčím podobným nesetkala. Už jsme to spolu rozebírali, mne připadá, že se bojí víc otevřít duši, ale prý ne. Co si myslíte? Anna 20

Dobrý den, co se týče orálního sexu, je možné, že Vašemu partnerovi vadí určitý zápach, který je u žen typický. Je dobré pokud se můžete před milováním osprchovat, použít přípravky pro intimní hygienu. Zkuste si také vzít svůdné prádlo, na nic se neptejte a sedněte si partnerovi k hlavě. Co se týče líbání, je to opravdu pro mnohé intimnější než sex, Váš partner může cítit ostych. Vhodná chvíle může nastat při tanci, při intimním osvětlení, líbání můžete doprovodit například chutí čokolády nebo hroznového vína. Zkuste partnera svést, neptejte se proč nechce, ale začněte jej ve vhodné chvíli líbat. Uvidíte, že se dočkáte příznivé odezvy.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.