Dokud to nepolkla, myslel jsem, že je to venušina kulička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dokud to nepolkla, myslel jsem, že je to venušina kulička!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Prvně v životě jsem si našel starší partnerku a nestačím se divit. Líbí se mi, že se při sexu nestydí, ale tuhle mě fakt zaskočila. Začala mě svádět a říkala, že tam dole najdu překvapení. Prstem jsem v její vagině nahmatal něco kulatého, myslel jsem si, že jsou to venušiny kuličky, ale vytáhl jsem ředkvičku. Když jí pak přede mnou snědla, myslel jsem, že omdlím. Myslíte, že je to pořád ještě normální, anebo jsem opravdu natrefil na větší rajdu, než je obvyklé?  (Štefan 22)

Štefane, chování vaší partnerky úplně obvyklé není. Na druhou stranu na tom ale nevidím nic špatného. Říká se, že proti gustu žádný dišputát a platí to i v sexu. Chápu, že vás to možná zaskočilo, jste ještě mladý. Buďte rád, že nechtěla, abyste tu ředkvičku snědl vy a raději se těšte na další zajímavé zážitky. Tuším, že s touhle ženou nuda v posteli nebude.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.