Prý tam má ještě místo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prý tam má ještě místo…

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

 

S přítelkyní jsme spolu teprve krátce. Přišlo mi, že si sex se mnou celkem užívá. Včera jsem ale omylem zaslechl něco hrozného. Přišel jsem z práce dřív domů a partnerka seděla v obyváku se svou kamarádkou. Bavily se o našem sexu. Slyšel jsem přítelkyni, jak říká kamarádce, že ji celou nevyplňuji a má tam ještě místo. Vůbec nevím, co mám teď dělat. Co když se se mnou kvůli tomu rozejde? (Karel 28)

Karle, při sexu není vyplnění nejdůležitější. Nejcitlivější zónou vaginy je totiž vchod. Právě tam je pro ženu dráždění nejpříjemnější a nejsilnější. Samozřejmě ale chápu, že Vás tato informace zaskočila. Zeptejte se proto své partnerky na to, jak to přesně myslela. Třeba došlo k nějakému nedorozumění. Důležité je ale hlavně to, jestli ji uspokojujete. Pokud s Vámi prožije orgasmus, je všechno v pořádku. K vyvrcholení ženy totiž není zapotřebí kompletní vyplnění pochvy a dosažení na děložní čípek.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.