Dřív jí stačilo jenom »schnell«… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dřív jí stačilo jenom »schnell«…

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Moje přítelkyně je v sexu hodně zvláštní. Má ho moc ráda a vydrží si užívat klidně celé hodiny. Vzhledem k věku to pro mě začal být trochu problém. Zjistil jsem ale, že vyvrcholí vždy, když na ni křičím německy. Docela dlouho stačilo křičet schnell, schnell, ale teď už ne. Ona umí německy hodně dobře a začala na mě křičet taky. Jenže tak daleko mé znalosti nesahají, už jí nestíhám v sexu, ani v němčině. Mám strach, že mě opustí.     (Robert 44)

Roberte, nepíšete, jak jste s přítelkyní dlouho, ale mám pocit, že nějaký pátek už to bude. Píšete, že už jí v sexu nestíháte, ale neházejte flintu do žita.  V poslední době stoupá obliba nejrůznějších sexuálních pomůcek, zkuste se tedy třeba poradit s prodavačkou v sexshopu, zda je možné jí nějak zabránit ve zbytečném křiku. Kdyby to nevyšlo a nenašel jste nic jiného, co by jí dokázalo uspokojit. Pak vám nezbude, než pilovat němčinu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.