Úplně jsem se vyděsil! U ní doma to vypadá jako… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Úplně jsem se vyděsil! U ní doma to vypadá jako…

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Seznámil jsem se s novou slečnou a po poslední schůzce jsme zamířili k ní domů. Docela mě zaskočilo, když otevřela skříň, kterou měla od shora dolů naplněnou sexuálními pomůckami. Nejsem žádný puritán, ale většinu těch věcí jsem vůbec neznal a netuším, k čemu jsou, a jak fungují. Naštěstí po mě chtěla použít jenom vibrátor, ale bojím se toho, co přijde příště… Navíc mě napadlo, jestli je tohle ještě normální. Nepřeháním, když řeknu, že to vypadalo, jako kdyby vykradla sexshop! (Dominik, 24)

Za skříň vaší nové známosti byste měl být naopak rád. Evidentně jste narazil na ženu, která ví moc dobře, co chce. Informace o pomůckách v její skříni není tak těžké zjistit. Na vašem místě bych se ale nestyděla přiznat se přímo jí, že nevíte, jak která konkrétní věc funguje a požádat jí, aby vám to ukázala. Trocha experimentování jistě ani jednomu z vás neuškodí, spíše naopak :)

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.