Dělal jsem to jen v opilosti, ta nová mi teď nestíhá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dělal jsem to jen v opilosti, ta nová mi teď nestíhá!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

 

Bývalá partnerka se při sexu tak styděla, že musela být opilá a já s ní držel basu. Taky jí to moc nebavilo a možná byla dokonce frigidní, protože to vždycky byla hrozná makačka, ale orgasmy stejně jenom předstírala. Byl jsem s ní spoustu let a vždycky mi tvrdila, že prostě neumím uspokojit opravdovou ženu. Skončilo to, teď mám jinou ženu a úplně opačný problém. Vydržím proti ní hrozně moc, i když jsem poměrně starší. Je hned hotová a pak se kvůli mně trápí, dokud se neudělám i já. Myslel jsem si, že problém může být v alkoholu, ale ona nepije a já s ní také bývám střízlivý. Nevím, co dělat, je vždycky utahaná jako kotě, až je mi jí líto…  (Miroslav 38)

 

Ale baví vás to, viďte, Mirku? :) A jestli to s vámi nevzdává i vaše partnerka, tak to jistě baví i jí. Věřím, že postupem času si na sebe zvyknete a vaše intimní chvilky přestanou být tak chaotické, dejte tomu čas a nenechte jí v posteli nikam spěchat, tahle přítelkyně možná potřebuje občas i přibrzdit…

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.