Jsem z ní zmatený…vždycky něco řekne a pak se cuká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jsem z ní zmatený…vždycky něco řekne a pak se cuká!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Mám svoji holku moc rád, ale někdy mi z ní jde hlava kolem. Na začátku vztahu třeba tvrdila, že si není jistá, jestli vydrží celý život spát jenom s jedním klukem. (Je to pro nás pro oba první vztah.) Tak jsem si řekl, že to chápu a vyjdu jí vstříc. Nedávno jsem jí proto navrhnul trojku s kamarádkou. Udělala mi takovou scénu, jakou jsem ještě nezažil. Když jsem jí připomněl její slova, rozčílila se na mě ještě víc. Opravdu jí nechápu. Co mám dělat? (Adam, 18)

V tomhle případě se asi jedná opravdu o nedorozumění. Vaše přítelkyně pravděpodobně svá slova ani nemyslela tak vážně, jak jste si je vyložil. Vyřkla-li je před delší dobou, je také dost dobře možné, že na toto své prohlášení již dávno zapomněla. Nevím, jak dlouho spolu jste, ale vztahy se neustále proměňují. To, co vaše přítelkyně možná myslela vážně na začátku vztahu, už třeba neplatí dnes. Navíc píšete, že mluvila o mužích. O zkušenost se ženou nemusí mít vůbec zájem. Vaše nabídka ji také mohla urazit (že vám samotná nestačí, má důvod žárlit na vaši kamarádku atd.). Zkuste se pobavit otevřeně (a zároveň citlivě) o tom, co od sexu do budoucna očekáváte. Je v pořádku vyjadřovat ve vztahu svoje sexuální tužby, na druhou stranu přímá nabídka může toho druhého vyděsit (obzvláště nemá-li s partnerskými vztahy mnoho zkušeností).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.