Už spolu skoro nespíme…kvůli spolubydlící! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Už spolu skoro nespíme…kvůli spolubydlící!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S přítelkyní jsme spolu už skoro rok. Dva měsíce zpátky mi navrhla, abych se k ní přestěhoval. Byl jsem z toho nadšený. Věděl jsem, že bydlí s kamarádkou, ale ta mi vždycky připadala fajn a neviděl jsem v tom problém. Jenže realita je úplně jiná, než jsem si představoval! Holky spolu vždycky po práci několik hodin žvaní. Zezačátku mi to nevadilo, ale teď už s nima nemám náladu vysedávat každý večer. Nejvíc ale trpí náš sexuální život. I když se zavřeme do pokoje, ta její kámoška je zvyklá za ní pořád s něčím chodit. Tu se přijde zeptat, kde je něco v kuchyni. Pak jí zase nefunguje internet a tak podobně. Říkal jsem si, že vždycky počkám, až půjde spát, ale většinou jde ještě mnohem později než my, protože oba vstáváme dost brzo. Spíme spolu v podstatě jenom, když občas někam vypadne na víkend. Přítelkyně ví, že mi to vadí, ale nechce kamarádce nic říct, že by to prý bylo neslušné. Ale mě už to nebaví. Nechci mít sex jenom o víkendu, a to navíc jenom občas…(Kuba, 24)

Je jasné, že vaše přítomnost představuje pro obě slečny úplně novou situaci. Nyní ale bydlíte v bytě tři a měli byste se naučit vzájemně respektovat vaše potřeby. Zkuste si spolu všichni sednout a situaci si vyjasnit. Nechce-li se vám před kamarádkou přítelkyně mluvit o sexu, naznačte jí, že byste ocenili alespoň čas od času trochu více soukromí. Pokud by to byl problém dodržovat, můžete si stanovit i striktnější pravidla. Například, že každé úterý a čtvrtek budou mít dámy večer pro sebe a ostatní dny vás nechá spolubydlící v klidu. Váš problém je opravdu především o komunikaci. Pokud se spolubydlící od vás ani přítelkyně nic nedozví, nemusí si vůbec uvědomovat, že dělá něco špatně…

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.