Měli jsme nehodu s kondomem…už se mi neozývá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Měli jsme nehodu s kondomem…už se mi neozývá!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Šel jsem na rande přes Tinder. Dopadlo to tak jako obvykle. Po pár pivech jsme skončili u mě doma a šli do postele. Bohužel nám při tom prasknul kondom. Když jsem to zjistil, hned jsem jí dal pětistovku, aby si koupila Postinor. Potom jsem jí zkoušel psát, ale už se mi neozývá. Přitom myslím, že jsem se zachoval nejlépe, jak to v té trapné situaci šlo. Co ji mohlo tak naštvat? (Igor, 22)

Situace, kterou jste s onou dívkou prožil, byla skutečně nepříjemná. Mluvili jste spolu ještě předtím, než jste šli do postele o tom, zda jde jenom o sex, nebo to společně vidíte i do budoucna? Je totiž dost možné, že dívka brala vše pouze jako sex na jednu noc. Pokud tomu tak není, možná je jí z toho, co se stalo, pouze trapně a potřebuje se s tím srovnat. Nenaléhejte na ni a dejte jí čas. Neozve-li se vám, nemá cenu to lámat přes koleno…

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.