Jsem gay a mám si brát ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jsem gay a mám si brát ženu!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Pocházím ze silně věřící rodiny, takže je celkem jasné, co se ode mě očekává. Mám už čtyři roky přítelkyni, se kterou se příští rok máme brát. Vztah nám vždycky víceméně fungoval, ale nebyla v tom žádná vášeň. Říkal jsem si, že je to v pořádku. Ona je taky katolička a tělesným požitkům úplně neholduje. Jenomže nedávno jsem potkal muže a bylo v tom úplně něco osudového. Vím, že mě přitahuje. Dokonce si s ním představuju sex. V reálu nic takového neproběhlo, nedokázal bych svou snoubenku podvést. Teď jsem ale na vážkách, jestli své touhy překonat s tím, že mi moje žena nikdy nedá to, co bych mohl zažít s mužem, nebo se na všechno vykašlat a jít za svým srdcem. Je přitom naprosto jisté, že bych přišel o celou svoji rodinu, která by mě zavrhla a riskoval vše…(Michal, 25)

Jste v opravdu nezáviděníhodné situaci. Konečné řešení je jen na vás, měl byste si ale uvědomit několik věcí. Jste-li ho homosexuál, případně bisexuál, nemůžete se svou orientací nic dělat. Je také pravděpodobné, že pokud se rozhodnete svou orientaci potlačit, budete stejně vzrušení i nadále hledat jinde. To může negativně ovlivnit vaše manželství, doplatit na to ale mohou i děti, které se ženou budete mít. Nejférovější by samozřejmě bylo si o svých pocitech promluvit v prvé řadě se snoubenkou, která v tuto chvíli nic netuší. Pochopení byste měl samozřejmě najít i u vašich rodičů. Riskujete tím sice, že svou rodinu ztratíte, na druhou stranu zvažte, zda vám stojí za to se před nimi celoživotně přetvařovat…

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.