Jsem v sexu přespříliš empatická? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jsem v sexu přespříliš empatická?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Myslím si, že s mým přítelem máme nadstandardně dobrý sex. Problém je ale v tom, když se mu do toho úplně nechce, nebo ho to nebaví tak jako obvykle. I když to na jeho erekci není poznat, já stejně vycítím, že ho to tolik nebere a okamžitě mě to ovlivní. Ani já si to potom nejsem schopná moc užít a docela mě to štve, protože mockrát, když se tohle stalo, tak jsem byla opravdu nadržená. Co s tím mám dělat? (Marika, 31)

Možná byste se měla zamyslet nad tím, zda jste skutečně natolik empatická, nebo svého přítele při sexu až moc analyzujete. Je samozřejmě dobré umět se vcítit do partnera, nic se ale nemá přehánět. Řada lidí si sex dokáže užít, i když je někdy horší než vaše standardní kvalita, jakou uvádíte. Pokud vás to ale během sexu přestane bavit, nemá cenu se do ničeho nutit. Můžete navrhnout přerušení a pokračování později. Případně se dají využít různé sexuální pomůcky, kterými si sex zpestříte a nebudete tolik řešit partnerovo nadšení. Zkuste si s ním citlivě promluvit o tom, jak to cítíte. Zvolíte-li vhodná slova, jistě vás pochopí a společně dojdete ke kompromisu. Možná ale pomůže jednoduše přestat nad sexem tolik přemýšlet a zkrátka si ho užívat. Obzvláště, pokud vám to obvykle klape tak dobře, jak píšete.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.