Zkoušela to na mě a pak řekla, že nic nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zkoušela to na mě a pak řekla, že nic nebude!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S jednou kamarádkou se mi nedávno stala zvláštní věc. Byli jsme spolu na pivu a ona mě pak pozvala k sobě domů. Její přítel byl pryč, takže měli volné dvojlůžko. Řekla mi, že normálně můžu spát na posteli s ní. Pak se mě začala dotýkat. Bylo to takové nenápadné, ale z mého pohledu zcela jasné. Začal jsem jí to tedy oplácet, když v tu chvíli se zarazila, seřvala mě, co dělám a řekla, že jestli nepřestanu, budu spát na zemi. Tak jsem ji nechal a šel spát. Když jsem se bavil s naším společným kamarádem, tak se mi přiznal, že s ním se dokonce vyspala. Podotýkám, že celou dobu přitom má jednoho stálého přítele. Ten zážitek mě nijak netraumatizoval, spíše by mě zajímalo, proč to ta holka vůbec dělá? Je docela dost při těle, může se tak chovat proto, že si chce zvednout sebevědomí? (Tom, 25)

Příčin může být opravdu celá řada. Zvyšování sebevědomí, které jste zmínil, může být jen jednou z nich. Vaše kamarádka může být se svým současným přítelem zkrátka nespokojená. Pro přesnější analýzu by ale bylo potřeba vědět více. Trochu mi jen připadá zvláštní, že sám moralizujete, nakonec ale celá příhoda skončila z její strany. Přitom jste věděl, že je zadaná, ale zjevně vám to příliš nevadilo, což vůči jejímu příteli nebylo zrovna férové jednání.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.