Vadí mi jedna věc a hrozně se stydím mu to říct! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vadí mi jedna věc a hrozně se stydím mu to říct!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Se svým problémem jsem se zatím nesvěřila vůbec nikomu. Je to totiž tak trapné, že to vůbec nedokážu vyslovit nahlas. Jde o to, že když máme s přítelem sex, tak při velmi hlubokém průniku cítím, jak do mě narážejí i jeho koule. To mě potom tak rozhodí, že už nemám šanci mít orgasmus a musím myslet jenom na tohle. Ale mám mu to vůbec říkat? (Saša, 27)

Chápu vaše obavy, na druhou stranu ve vztahu by v sexu měla panovat co možná největší otevřenost. Zkuste partnerovi taktně naznačit, že vám to vadí. Pokud se opravdu hodně stydíte, zkuste navrhnout polohy, ve kterých nebude průnik tak hluboký a k této situaci nebude vůbec docházet. Inspirovat se můžete například Kamasútrou nebo na internetu.

 

 

 

 

 

Přečtěte si
ivoadler
13. 8. 2016 • 16:36

Některé muže, patřím mezi ně, rajcuje, když se jim při sexu hodně hází koule. Děsně to podporuje tvorbu spermatu. Když dotyčné vadí nárazy koulí, ať zvolí polohu, při které k tomu nebude docházet. Co je kyselé, nemusí být slané.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.