Chová se, jako kdyby chtěla dát všem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Chová se, jako kdyby chtěla dát všem!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Už pár měsíců jsem asi s nejhezčí holkou, s jakou jsem kdy chodil. Problém je v tom, že si je svojí krásy moc dobře vědomá a neustále toho zneužívá. Na Facebook pořád vystavuje svoje polonahé fotky. Chodí do baru a nechává se od chlapů zvát na panáky. Dokonce, když s ní jdu já, tak s ostatními muži nepokrytě flirtuje. A kdo ví, co všechno se děje, když s ní nejsem….Nikdy jsem nebyl žárlivý typ, ale o její věrnosti dost pochybuju. Zároveň nevím, jak jí mám říct, že mi to vadí… (Michal, 23)

Mluvení je rozhodně základ. Pokud jste své přítelkyni několik měsíců nic neřekl, nemusí mít vůbec pocit, že něco dělá špatně. Nevěrná vám nutně být nemusí. Mnoho žen si je pěknému zevnějšku navzdory nejistých samo sebou a tímto chováním si jen potvrzují svou atraktivitu. Zkuste se zamyslet nad tím, co ji k tomuto chování vede. Budete-li s ní o tom mluvit, rozhodně ji hned neobviňujte z nevěry. Bez výčitek jí popište, co vám na jejím chování vadí, a navrhněte, že by své projevy občas mohla zmírnit. Možná pouze potřebuje naznačit, že když je ve vztahu, je potřeba se chovat trochu jinak, než dokud byla single…

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.