Jsem závislá na sexu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jsem závislá na sexu?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 


Mám stálého přítele, se kterým se v posteli opravdu nenudím. Oproti jiným párům si užíváme opravdu nadmíru, většinou tak dvakrát až třikrát denně. Myšlenky na sex mě ale přepadají v průběhu celého dne. Kolikrát nejsem schopná se kvůli tomu soustředit na svou práci. S přítelem je všechno v pořádku. Nedovedu si ale představit, kdyby odjel třeba na delší dobu. Zatím jsme se neviděli nejdéle tři dny a už to bylo hrozné…Měla bych s tím něco dělat? (Monika, 32)

Moniko, sexuální potřeby jsou značně individuální. Určit, co je normální, a co už je problém, je oříšek i pro zkušeného psychologa. Pokud vnímáte současný stav jako neúnosný, vyhledejte odborníka, který s vámi vše rozebereme dopodrobna. Sex a myšlenky na něj jsou ale stále trochu tabuizované. Možná proto vidíte problém tam, kde žádný není. Pokud vám vaše myšlenky/potřeby začínají komplikovat běžné fungování, asi je na místě vyhledat pomoc. Čas od času se plně nesoustředit na práci je nicméně zcela běžné.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.