Chci otěhotnět, ale nevím jak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chci otěhotnět, ale nevím jak...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

S přítelkyní jsme spolu už tři roky, z čehož ten poslední vážně přemýšlíme o dítěti. Nevíme ale, jak přesně to máme udělat. Ani jedna z nás totiž nikdy nespala s mužem a upřímně se nám do toho ani nechce. Nemáme moc známých mezi lesbičkami, takže to nemáme nikoho blízkého s kým bychom to mohly probrat. Poradíte nám? (Natálie 26)

Milá Natálie, dnes je doba, která lesbickým párům toužícím po rodičovství velice nahrává. Proto nemusíte mít strach, že byste se s partnerkou ocitly v patové situaci. Určitě zapátrejte na internetu, kde stoprocentně narazíte na nějaké debaty žen, které jsou nebo byly v podobné situaci. Co se týče samotného aktu, při kterém by mělo dojít k otěhotnění, nemějte strach. Pohlavní styk s mužem není jediným způsobem. Sperma lze aplikovat např. injekční stříkačkou. I o tomto určitě najdete více na internetu.

 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.