Nikdo jí to prý tak neudělá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nikdo jí to prý tak neudělá...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S přítelkyní jsme spolu pět let. Řekl bych, že máme velice kvalitní a vášnivý sex, který se i po těch pěti letech líbí nám oběma. Všechno se ale tak trochu pokazilo, když byla moje přítelkyně na rozlučce se svobodou jedné ze svých kamarádek. Jak už to tak bývá, slavilo se a popíjelo a odhazovaly se zábrany. Těch se zbavila i moje přítelkyně a noc strávila s další z kamarádek té nevěsty, která byla lesbička. Dodnes na to nemůže zapomenout a stále dokola mluví o tom, jak jí to ta lesbička skvěle udělala... Vůbec jí to nepřijde vůči mně hloupé. Navíc se bojím, že to bude chtít znovu vyzkoušet. (Honza 33)

Honzo, chápu, že Vás tahle "holčičí" zkušenost Vaší přítelkyně znepokojuje. Nevím, do jaké míry máte volný vztah, ale určitě bych jí být Vámi řekla, jak se cítíte, když o tom tak zarytě vypráví. Jaké by to pro ní asi bylo, kdybyste před ní takhle mluvil o sexu s milenkou.. Co se týče uspokojení Vaší partnerky, zkuste z ní schválně vytáhnout, co konkrétně jí ta dívka dělala, že na to dodnes nemůže zapomenout. Třeba byste to mohl zvládnout také. A možná ještě lépe!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.