Trpím na to už roky. Ne a ne se toho zbavit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trpím na to už roky. Ne a ne se toho zbavit...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Už od první menstruace, která přišla ve 14ti letech, trpím na silné výtoky. Pravidelně jsem kvůli tomu docházela na gynekologii a užívala různé zaváděcí tablety. Zhruba kolem 25ti let, kdy mi kamarádka doporučila čípky na bázi tea tree. Je pravda, že po užívání těchto čípků jsem měla zhruba na půl roku klid a výtok se téměř vytratil. Když už ho ale u nás v lékárně neměli a neměla jsem ho kde pořídit, problémy se vrátily. Co mám dělat? (Ivana 27)

Ivano, sice nevím, které čípky máte konkrétně na mysli, protože nabídka přírodních vaginálních preparátů je v dnešní době dost rozšířená, ale myslím, že nemusíte ztrácet naději. Pokud si pamatujete název čípků, které vám dělaly dobře, určitě si je můžete objednat přes internet, případně se poradit se svým gynekologem o alternativě. Vzhledem k tomu, že na výtoky trpíte pravidelně, bych se přece jen raději poradila s odborníkem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.