Mám výčitky svědomí, ale nemůžu si pomoct... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mám výčitky svědomí, ale nemůžu si pomoct...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S mým nejlepším kamarádem a jeho ženou chodíme pravidelně na pivo. Vždycky se výborně pobavíme a jsou to mé nejoblíbenější večery. Tentokrát se ale něco změnilo. Kamarádovi pivo nějak nesedlo, a tak odešel dřív domů s tím, ať se klidně bavíme dál. Když ale odešel, zůstalo mezi námi zvláštní napětí, hrozně hezky jsme si s jeho ženou popovídali a když jsem ji vyprovázel domů, několikrát jsme se líbali. Myslel jsem, že to zůstane u toho, a že to budeme považovat za bezvýznamný úlet. Druhý den jsme se ale na její žádost sešli znovu a skončili na hotelu. Tam se mi po sexu svěřila s tím, že na mě už dlouho myslela, že prý je do mě už dlouho zamilovaná a dokonce i přemýšlela nad tím, že by se rozvedla. To mě docela šokovalo... Mám obrovské výčitky svědomí kdykoliv se s kamarádem potkám, ale sex s ní je tak skvělý, že si prostě nemůžu pomoci. O hlubších citech se z mé strany zatím nedá mluvit. (Ota 33)

Milý Oto, Vaše výčitky svědomí samozřejmě chápu. Říkáte zároveň, že pouto,  které Vás pojí k jeho přítelkyni je zatím pouze sexuální. Pokud Vám jde skutečně jen o sex a její city neopětujete, radila bych Vám dobře si rozmyslet, do čeho se to vlastně pouštíte. Mohlo by se totiž jednoduše stát, že byste přišel nejen o milenku, ale i o nejlepšího kamaráda...

 

 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.