Nemůžu v noci usnout. Přes den jsem pak nepoužitelná... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nemůžu v noci usnout. Přes den jsem pak nepoužitelná...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Posledních pár týdnů mě trápí nespavost. Byla jsem si už u doktorky pro nějaké prášky na spaní, ale vůbec mi nepomáhají. Manžel si to pak špatně vysvětluje a myslí si, že jsem vzhůru kvůli tomu, abychom si v noci mohli pořádně užít. Několikrát jsem manželovi neodporovala a promilovali jsme celou noc. Po dvou týdnech už se to ale nedá vydržet. V práci jsem nemožná, kolegyně si ze mě utahují, že jsme prý s manželem chytili druhou mízu. Nechci ho nijak ranit, ale tohle tempo je na mě už opravdu příliš. Co mám dělat? (Marie 41)

Marie, uvědomte si, že tady jde především o Vás. To, že trpíte nespavostí a v noci ani v bdělém stavu neodpočíváte, ale naopak ještě vydáváte energii, kterou pak nemáte jak dohnat, by se mohlo nedobře odrazit na Vašem celkovém zdraví. Co se týče manžela, snažila bych se mu to podat tak, že zdravotní problémy se vyskytly až teď, aby si Vám nevyčítal, že jste s ním spala ze soucitu. Taky bych mu řekla, že se chcete co nejdříve dát do pořádku, abyste si vzájemně mohli zase co nejdříve užívat, což by ho mohlo uklidnit. Na to, co si myslí kolegyně, bych se být Vámi úplně vykašlala. Jde tady především o Vás a o Vaše zdraví.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.