Zamilovala jsem si to! Teď abych ale prala každý den... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zamilovala jsem si to! Teď abych ale prala každý den...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Svěřila jsem se starší kamarádce, že bychom s partnerem chtěli zkusit něco nového, abychom mohli náš sexuální život okořenit. Poradila mi, ať si pustíme film 9 a 1/2 týdne, prý to byl hit 80. let! Ten film je prý klasika, ale jsem mladší ročník, tudíž jsem nikdy neměla šanci ho vidět. Když jsme si ho s partnerem stáhli, ze scén u lednice jsme byli oba naprosto uchváceni. Začali jsme je ihned praktikovat a celí upatlaní se pak vrhli do postele. Už to takhle trvá pár týdnů a jediné, co pak dělám je, že neustále peru. Bojím se vyúčtování v příštím roce, touha je ale přesto silnější... (Kateřina, 25)

Katko, je skvělé, že jste s partnerem našli v sexu stejnou zálibu. Pokud na hrůzu z vyúčtování energií nemyslíte při samotném aktu, je všechno v pořádku. Nic se nebojte, časem se najde jistě nová další záliba, která nebude tak energeticky náročná. Do té doby užívejte krásných chvil s partnerem. Později na ně budete ráda vzpomínat a určitě byste si vyčítala, že jste se tenkrát řídila rozumem.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.