Mám po tom vždycky chuť na čokoládu. Problém je, že spolu spíme téměř denně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mám po tom vždycky chuť na čokoládu. Problém je, že spolu spíme téměř denně...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Jsme s partnerem oba dost sexuálně aktivní. Na sex si nemůžu vůbec stěžovat, téměř vždy dosáhnu k orgasmu. To je pro mě ale zkáza. Vždycky po orgasmu mám obrovskou chuť na čokoládu. Problém je, že té čokolády dokážu sníst opravdu hodně a za posledního půl roku jsem přibrala přes sedm kilo. Partner říká, že mu to nevadí, hlavně když nám to klape, ale já se bojím, že se mu přestanu líbit. I toho, že si na čokoládě vypěstuju závislot, kterou už možná mám... (Janina 32)

O čokoládě se říká, že je to afrodiziakum, proto je zvláštní, že na ni máte chuť až po milování. Jak se s tímhle poprat? Pokud pravidelně nesportujete, mohl by to být do budoucna opravdu problém. Na druhou stranu ale nevidím důvod, proč byste se měla omezovat v sexu. Obzvláště pokud k němu máte oba dva pozitivní vztah. Zkuste čokoládu něčím nahradit. Nebo jí opravdu omezit na minimum a doplnit něčím, co není tak kalorické. Pokud by s tím nešlo nic dělat, na Vašem místě bych navštvívila výživového poradce.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.