Manžel chce, abych s ním provozovala polohu Maják! Netuším, co to je a nemůžu to nikde najít. Znáte to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manžel chce, abych s ním provozovala polohu Maják! Netuším, co to je a nemůžu to nikde najít. Znáte to?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Manžel mě už několikrát prosil, abych s ním zkusila polohu Maják. Jenže já nevím, co to je a nemůžu to nikde najít. Ani strejda google nepomohl. Nechci před ním vypadat jako blbka, ale pokud mi neporadíte ani vy, budu muset s pravdou ven. Zkrátka netuším, o co jde! Poradíte? (Magda 30)

Milá Magdo, zajímalo by mě, jaký zdroj vašemu partnerovi pomohl k poznání této pozice. Sama jsem musela zapátrat ve svých materiálech, abych polohu našla. Objevila jsem ji ve starých listech z dob komunismu. Jedná se o jednostránkové přepisy z různých knih s lidovými názvy pro polohy. Knihy tohoto druhu se nepublikovaly, tak mezi lidmi kolovaly pouze tyto stránky. Popis polohy přepíšu přesně dle předlohy a výjimečně přidávám i obrázek.

MAJÁK - děvče leží na stole, jednu nohu spustí ze stolu, druhou vztyčí nahoru. Hoch ve stoje zasune roubík do otvůrku, přidržuje se vztyčené nožky děvčete a kmitá. Pro zpestření je dobré, když dívka během aktu 2-3kát nohy vystřídá.

Maják

 


 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.