Můj poštěváček vypadá jako malý penis. Jsem z toho zoufalá. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Můj poštěváček vypadá jako malý penis. Jsem z toho zoufalá.

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Mám velký poštěváček. Vypadá jako malý penis. Je protáhlý, oválný a proto je i více kůže kolem, takže vypadám, jako bych měla oba pohlavní orgány. Jako zrůda. Již jsem navštívila plastického chirurga, ale ten mi sdělil, že může odstranit pouze kůži kolem, aby byl klitoris citlivější (s tím však problém není), samotný poštěváček zmenšit nejde, protože bych o citlivost mohla částečně nebo zcela přijít. Výhýbám se kvůli tomu sexu i návštěvám gynekologa. Strašně se stydím. Vím, že mi ani nebudete mít co poradit, ale už nevím, co dělat. :( Jsem z toho zoufalá. (Jindřiška 24)

Milá Jindřiško, rozumím vám, že ze situace nejste nadšená, ale věřte mi, že to není konec světa. A tím nechci váš problém rozhodně banalizovat. V první řadě bych vám doporučila, obrátit se na více plastických chirurgů. Nijak se nesnažím naznačit, že lékař, u kterého jste byla, by nebyl soudný, ale zastávám názor, že je lepší mít vícero názorů. A následně bych doporučila sezení u psychologa/sexuologa. Váš problém je třeba probrat důkladně a zabývat se jím, protože i kdyby to operativně změnit nešlo, nemůžete kvůli tomu přestat žít. Spousta lidí má na těle nějaký nedostatek, větší či menší, ale to neznamená, že se začnou vyhýbat životu. Nejste žádná zrůda. Jste výjimečná. A jsem si naprosto jistá, že po světě běhá plno mužů, kteří budou z většího klitorisu přímo nadšeni. A na závěr ještě rozkaz (ne rada), utíkejte ke gynekologovi a choďte na pravidelné prohlídky. Gynekologické prohlídky není radno podceňovat! :) Přeju vám mnoho štěstí a chuti do života.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.