Orgasmus mám jen při šumění moře... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Orgasmus mám jen při šumění moře...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...


 

Mám takový malý/velký problém. Abych se přiznala, mně to tedy ani moc nevadí, ale můj přítel tvrdí, že to není normální. Asi před pěti lety (s jiným přítelem) jsem měla sex na pláži a zvuk šumicího moře mě dokázal tak uvolnit, že jsem zažila nejlepší orgasmus v životě. Sehnala jsem si nahrávku šumícího moře a od té doby se bez ní neudělám. Bez ní si sex užívám a je to fajn, ale pouze s ní dosahuji orgasmu. Příteli to ze začátku nevadilo, ale teď už s tím začíná mít problém. Já ani nechci radu, co s tím, protože to měnit nehodlám. Ale bude divné, když se kvůli tomu s přítelem rozejdu? (Majka, 29)

No Majko, vypadá to, že už jste se vlastně rozhodla a nemám s čím radit. Pokud máte pocit, že je to ve Vašem vztahu nepřekonatelný problém, na kterém nechcete pracovat, Váš přítel asi stejně nebude ten pravý, jinak byste to určitě aspoň zvážila. Poradím tedy jen, ať se pokusíte, o co nejklidnější rozchod.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.