Manžel miluje anální sex, ale mě to brutálně bolí, co mám dělat, abych se zbavila bolesti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manžel miluje anální sex, ale mě to brutálně bolí, co mám dělat, abych se zbavila bolesti?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Můj manžel měl vždycky rád anální sex a v předchozích vztazích ho hojně praktikoval. Já jsem se tomu dlouhou dobu vyhýbala, ale teď jsem se rozhodla, že to vyzkouším. Není to tak, že by se mi tato praktika příčila, jen jsem měla (oprávněný) strach z bolesti. I když se manžel snažil být velmi jemný, bolelo to jako blázen. Ale nechci manžela zklamat. Přece to musí nějak jít… Mohla byste mi poradit, jak se před análním sexem připravit, abych zvládla velikost manželova penisu a stal se pro mě anální sex příjemným? (Bára, 27)

Báro, pro začátek je dobře, že se této praktiky neštítíte. Je samozřejmě naprosto jasné, že nechcete, aby Vás styk bolel. Bude to chtít trochu trochu cviku a trpělivosti a věřte, že nakonec si budete anální sex užívat. Tak nejprve je důležité, abyste měla vhodný lubrikant, prodávají se gely speciálně určené pro anální styk. Pokud používáte kondom, ujistěte, že kondomy můžete s daným druhem lubrikantu použít, aniž by to porušilo jeho nepropustnost, to pro případ, že byste lubrikant chtěli používat i pří normálním styku. Pokud nechcete do lubrikantů investovat, můžete použít i obyčejné sádlo, nijak upravovaný tuk je možnou náhražkou lubrikantu. Nedoporučuji olej s čili papričkami ;) A sádlo ani oleje nikdy nepoužívejte s kondomem, rozleptávají totiž jeho povrch. No a teď už přijde na řadu praxe. Partner Vás musí celou dobu laskat, abyste se dostatečně uvolnila. A začněte trénink s co nejužšími předměty, silné jako malíček a postupně velikost zvětšujte – ne během jednoho sexu. Vždy postupte k dalšímu, až Vám bude ten předchozí příjemný. Až se dostanete na velikost průměrného dilda. Pak můžete zkusit něco, co bude širší než partnerův penis. Když totiž zvládnete to, s partnerem to náhle bude příjemné. A kdyby partnerovy náhodou vadilo, že musí čekat, zkuste mu navrhnout, ať si to vyzkouší sám, určitě Vás pak bude víc chápat… 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.