Brutálně znásilnil neslyšící dívku: Prozradila ho krev na penisu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brutálně znásilnil neslyšící dívku: Prozradila ho krev na penisu!

Násilník si vyhlédl oběť, která se nemohla bránit. (Ilustrační foto)
Násilník si vyhlédl oběť, která se nemohla bránit. (Ilustrační foto) (scom)

Stavbu školy v Nymburce hlídal proti nájezdům zlodějů noční hlídač. Když vyrazil 7. října 1975 jako každou šichtu na obchůzku, zahlédl na staveništi pohyb. V nedokončené budově objevil polonahého muže, který pod sebou svíral mladou dívku.

Hlídač na něj zavolal a násilník utekl. Otřesená dívka nedokázala svému zachránci říct, co se stalo. Stále si jen ukazovala na rozkrok. Hlídač záhy pochopil, že je neslyšící.

Přivolaní příslušníci VB prohledali staveniště a služební pes je dovedl přímo k úkrytu Jana Č. (28). Mladík tvrdil, že s žádným znásilněním nemá nic společného. Při prohlídce však lékař objevil na jeho penisu krev. Na oblečení měl vlasy oběti a hlídač ho bezpečně poznal. V jeho prospěch nemluvil ani hustě popsaný trestní rejstřík.

Znalci, kteří prohlíželi zneužitou dívku, prohlásili, že byla znásilněna velmi brutálně. Vzhledem ke svému nízkému věku a postižení neměla nejmenší šanci na obranu. Jako nebezpečného recidivistu poslal soud Jana Č. do vězení na deset let.



Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.