Sadista sypal dceři (10) do pochvy pepř: Její bratr (8) ji při tom tahal za bradavky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sadista sypal dceři (10) do pochvy pepř: Její bratr (8) ji při tom tahal za bradavky!

Vyděšená Jitka se s trápením svěřila babičce a strýci.
Vyděšená Jitka se s trápením svěřila babičce a strýci. (scom)

Svou sexuální úchylku neudržel na uzdě Pavel W. z Prostějovska. K perverzním praktikám nutil nejen manželku, ale i nevlastní dceru Jitku Z. (10). Malý synek (8) musel přihlížet.

Pro okolí byl Pavel slušný člověk, dobrý otec i manžel. Doma se však měnil v tyrana. Stačilo, aby se napil, a už získávala jeho sadistická povaha navrch. Bez zábran si plnil své úchylné fantazie. Manželku bil a strkal jí do přirození pivní lahev. Nutil nevlastní dceru, aby nahou matku štípala do bradavek. Když dívka odmítla, zfackoval jí a potom jí nasypal do pochvy pepř.

Ženu i dceru pálil cigaretou na prsou. Jitku několikrát donutil i k orálnímu sexu. Do svých úchylných praktik zapojoval i syna. Chtěl po něm, aby svou sestru tahal za ňadra a bil ji na přirození.

Pravdu o zneužívání prozradila vyděšená Jitka své babičce a strýci, když měla jít její matka v roce 1977 do nemocnice na plánovaný zákrok. Dívka prosila své příbuzné, aby si ji vzali k sobě, protože nechtěla za žádnou cenu být se svým otčímem sama. Matka na policii nejprve tvrdila, že má dcera příliš bujnou fantazii. Nakonec ale sadistické chování Pavla připustila. Zvrhlík dostal za zneužívání desetileté dívky čtyři roky vězení. Za chování k manželce potrestán nebyl, žena proti němu odmítla vypovídat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.