Krásná, ale bojovná podnájemnice: Útočila nahá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krásná, ale bojovná podnájemnice: Útočila nahá!

Václava pro ránu nešla nikdy daleko.
Václava pro ránu nešla nikdy daleko. (Profimedia.cz)

Neobvyklé zpestření služby zažili v srpnu 1991 dva policisté, když je zavolal František H. z Prahy na svou běsnící podnájemnici Václavu H. (33). Drobná plavovláska na hlídku vyskočila ze sprchového koutu. Zcela nahá...

S Václavou to nikdy nebylo jednoduché. Žila v bytě Františka oficiálně jako podnájemnice. Navzdory své malé postavě jí fyzické násilí nebylo cizí. V srpnu 1991 zaútočila na Františka s takovou razancí, že raději zavolal policii. Václava však neměla problém vrhnout se i na dva muže zákona. A vůbec jí přitom nevadilo, že je úplně nahá.


František na Václavu ani přes její násilné epizody nezanevřel a nechával ji u sebe dál bydlet. Dokonce mu ani nevadilo, když si žena přivedla nového partnera Ladislava V. Oba muži se rychle spřátelili. V červnu 1993 popíjeli všichni tři v hospodě. Vláclava už chtěla jít domů, ale muži se odmítali zvednout, a tak odešla Václava sama. Když se nakonec Ladislav do bytu vrátil, rozčílená Václava na něj čekala s nožem v ruce. Třinácticentimetrovou čepel mu zabodla do hrudi. Ladislav měl štěstí, že těsně za ním šel domácí František. Ten Václavě uštědřil pár facek a zraněnému kamarádovi zavolal sanitku. Soudce pak poslal bojovnou Amazonku na tři roky do vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.