Nastávající otec znásilnil školačku: Bylo jí teprve 13 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nastávající otec znásilnil školačku: Bylo jí teprve 13 let!

Dívku znásilnění těžce poznamenalo.
Dívku znásilnění těžce poznamenalo. (scom)

Sexuální abstinence a alkohol přivedly Václava H. (21) na pokraj šílenství. Toužil po souloži tak intenzivně, že brutálně znásilnil osamělou třináctiletou školačku.

Manželka Václava H. z Lochenic na Hradecku byla právě v devátém měsíci. Její muž za ní 11. prosince 1990 jel vlakem. Protože ale byl notně opilý, udělalo se mu cestou nevolno a vystoupil už v sousední obci Předměřice nad Labem.
Procházel se po městečku, aby uklidnil rozbouřený žaludek.

V ulici U Panelárny potkal osamělou třináctiletou dívku. Nešťastnice byla v nesprávný čas na nesprávném místě. Opilý Václav H. se na ni vrhl, povalil ji na zem a znásilnil. Potom dívku odvlekl pod nedaleký můstek a znovu ji brutálně zneužil. U soudu později tvrdil, že mladičká dívka ho sama sváděla a milostné hrátky mu nabídla. On neodolal jen proto, že trpěl odmítáním od své těhotné ženy. Tomu však pochopitelně nikdo nevěřil. Ze znaleckého posudku, který vypracovali lékaři a psychologové, naopak vyplynulo, že oběť byla ještě panna a znásilnění ji těžce poznamenalo. Kvůli posttraumatické stresové poruše nemohla být ani vyslechnuta před soudem. Rozsudek nad Václavem H. zněl šest let vězení, kde se také musel podrobit protialkoholní léčbě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.