Morbidní sebevražda: Proč chtěla kuchařka za každou cenu zemřít? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Morbidní sebevražda: Proč chtěla kuchařka za každou cenu zemřít?

V práci B. M. křičela jako šílená, že si něco udělá.
V práci B. M. křičela jako šílená, že si něco udělá.  (scom)

V říjnu 1970 vyjížděli příslušníci VB k nehodě na Bruntálsku. Na místě uviděli sanitku ve škarpě a pod koly kamionu mrtvou ženu. Když vyslechli svědky, zjistili, jak bizarně se celá věc seběhla.

Dopoledne 16. října 1970 zavolal vedoucí jídelny mateřské školy ve Starém Městě sanitku. Tvrdil, že jeho zaměstnankyně B. M. se chová podivně. Kuchařka vykřikovala, že dá výpověď a něco si udělá. Společně s vedoucím se podařilo řidiči záchranky B. M. naložit. Žena se prý náhle uklidnila a začala se chovat normálně. Cestou do nemocnice v Bruntále se s řidičem bavila o svém předchozím zaměstnání. Náhle si však muž všiml, že se B. M. snaží otevřít dveře.

Žena se omluvila, že si spletla kliku dveří s držadlem. Záhy však dveře skutečně otevřela. Řidič ji chytil okolo pasu, aby nemohla vyskočit ven, a snažil se sanitku zastavit. Při rvačce však neudržel volant a sanitka vyjela ze silnice. Sesunula se z nízkého náspu, otočila se na střechu a pak vlastní vahou zpět na kola. B. M. z vozu vyskočila a běžela k silnici. Tam bez váhání skočila pod kola přijíždějícího kamionu a byla na místě mrtvá. Důvody sebevraždy se nikdy nepodařilo uspokojivě osvětlit. Manžel nešťastnice detektivům jen řekl, že měla spory v práci a všechno si příliš brala k srdci...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.