Chtěl osouložit devítiletou: Nakonec ji donutil k oplzlostem a ještě děvčátko okradl!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chtěl osouložit devítiletou: Nakonec ji donutil k oplzlostem a ještě děvčátko okradl!!

Maruška se bála, že ji zabije, přesto promluvila.
Maruška se bála, že ji zabije, přesto promluvila. (scom)

Teprve devítiletou dívenku si pro svoje perverzní hrátky vybral v říjnu 1991 Jiří V. (24). Holčičku násilím svlékl, pak ji osahával a neúspěšně se pokoušel o soulož. Nakonec děvčátku ukradl kalhotky.

Jiří V. vlastnil malý domek ve Vinařicích nedaleko Kladna, kde ale nebydlel. Když se ho 8. října 1991 vydal zkontrolovat, potkal na nádraží Marii V. (9). V ten okamžik ho přemohly sexuální touhy a rozhodl se, že děvče zneužije. Marušce namluvil, že potřebuje pomoci se zapojením elektřiny ve svém domku.

Holčička s cizím mužem nejprve jít nechtěla, ale Jiří V. ji uprosil. Jen co za nimi zapadly dveře zanedbané chalupy, zvrhlík se na Marušku vrhl. Násilím ji svlékl, líbal ji a osahával. Několikrát se pokusil o soulož, ale naštěstí se mu to nikdy nepodařilo. Tak svou malou oběť alespoň přiměl, aby mu hladila penis. Teprve poté holčičku pustil. Nechal si však její kalhotky a košilku a vyhrožoval jí, že pokud někomu prozradí, co se stalo, zabije ji. Vyděšená Maruška si ale hrůzný zážitek pro sebe nenechala a pro zvrhlíka si došli muži zákona. U soudu vyfasoval za pohlavní zneužití a pokus o znásilnění pět let vězení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.