Zvrhlík chtěl získat sperma mladého žáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zvrhlík chtěl získat sperma mladého žáka!

Odvážný školák pomohl policii.
Odvážný školák pomohl policii. (scom)

Splněný sen mnoha dobrodružně založených chlapců si v květnu 1971 skutečně prožil školák (14) z Prahy. Detektivové ho požádali, aby jim pomohl dopadnout nebezpečného zvrhlíka.

Jirka J. (15) z Prahy si do časopisu Sedmička pionýrů podal inzerát, že hledá kamarády, kteří jako on rádi sportují a chodí do kina. Dopis, který mu přišel, ho však šokoval. Neznámý pisatel mu vulgárním způsobem nabízel společnou masturbaci a výměnou za chlapcovo sperma byl ochotný darovat zahraniční pornografické časopisy. Jirka J. byl dopisem značně otřesen. Ostatně sexuální výchova nebyla v Československu 70. let minulého století příliš rozšířená a mladík neměl tušení, o co přesně se muži jedná. Alespoň tak to řekl jeho otec příslušníkům VB.


V dopise stálo mimo jiné i to, že má-li školák o popsané praktiky zájem, měl by přijít k Realistickému divadlu na Praze 5. Detektivové chtěli pachatele dopadnout, ale skutečný adresát byl příliš rozrušený a nedalo se s ním počítat. Příslušníci VB proto oslovili základní školu a spolu s učiteli vybrali chlapce, na něhož se mohli spolehnout. Školák stál před divadlem v roli volavky a skutečně ho oslovil cizí muž. Ukázalo se, že účetní Jaromír F. (41) se uspokojoval při psaní obscénností školákům už pár let, nyní se však rozhodl skutečně s dítětem sejít. Místo intimností s mladými chlapci ho však čekal soud a vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.