Když ho chytil za přirození, začalo tóčo: Mladík důchodce po sexu zabil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Když ho chytil za přirození, začalo tóčo: Mladík důchodce po sexu zabil!

Mladík dostal vražednou zlost, když dostal málo peněz
Mladík dostal vražednou zlost, když dostal málo peněz (scom)

Důchodce Pavel K. (68) z Havířova měl zálibu, o níž jeho manželka neměla tušení. Vždycky když odjela na zájezd, zval si mladé muže a oddával se s nimi milostným hrátkám. Sex s Imrichem T. (17) se mu stal osudným...

Pavel K. se s Imrichem T. seznámil v listopadu 1991 ve sprchách horníků. Nabídl mu za sex peníze a mladík souhlasil. Za intimní hrátky dostal Imrich T. čtyři stovky. Senior byl s jeho »službami « zjevně spokojený a za čtrnáct dní ho znovu vyhledal. Prohlásil, že jeho manželka jede do lázní a on by si chtěl opět užít trochy mužského objetí.

Imrich T. dorazil podle dohody do domku Pavla K. a nejprve jen popíjeli alkohol a povídali si. Důchodce se svému mladému milenci neprozřetelně svěřil, že má slušné úspory. Imrich vycítil šanci a začal si vynucovat vyšší »honorář«. To však Pavel K. odmítal. Došlo k hádce a strkanici, při níž důchodce Imricha údajně bolestivě chytil za přirození. Rozčílený mladík seniora několikrát praštil do hlavy lahví, potom do něj kopal a nakonec po něm hodil lampu, čímž ale způsobil zkrat a vypadly pojistky. Imrich zjistil, že se důchodce nehýbá, a rozhodl se prohledat byt. Svítil si zapálenými papírky, které odhazoval za sebe. Málokoho překvapí, že po pár minutách provozování svérázné osvětlovací metody začalo hořet. Imrich T. z domku utekl a ponechal Pavla K. jeho osudu. Těžce zraněný důchodce se udusil kouřem. Mladistvý Imrich byl odsouzen ke čtyřem letům vězení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.